SEGRE

ENOLOGIA INICIATIVA

Quatre cellers lleidatans formen part del Club de Vins d'Ametller Origen

Ametller Origen crea el Club de Vins amb Origen del qual formen part quatre cellers lleidatans || Rubio de Sòls, Terrer de Pallars, Carisma i Comalats i set més de catalans

El Club de Vins amb Origen es va presentar ahir a Barcelona.

El Club de Vins amb Origen es va presentar ahir a Barcelona.AMETLLER ORIGEN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup d’alimentació Ametller Origen va presentar ahir a Barcelona el Club de Vins amb Origen, una iniciativa per donar suport a petits productors de Catalunya que surten al mercat amb elaboracions limitades i singulars i per oferir un nou canal per arribar directament al consumidor. En aquesta primera fase hi participen 11 cellers, quatre dels quals lleidatans. Els vins es poden adquirir a través de la botiga online d’Ametller Origen i de la botiga al Mercat d’Autors de Barcelona.

Rubió de Sòls, amb Judit Sogas al capdavant i a Rubió de Baix (la Noguera), amb els caldos Sòlscarel i Sòls·X, és un dels cellers lleidatans que hi participen. Terrer de Pallars, liderat Núria Bigorra, entra al club amb els seus vins blanc i negre Conca de Tremp. El celler és a Figuerola d’Orcau. També hi ha Carisma, el celler de Xavier Ribes a Montanissell i Montant, a l’Alt Urgell, amb un vi del mateix nom. Finalment, Comalats, d’Eva Bonet i d’Ametlla de Segarra, presenta Alosa. La selecció ha estat avalada per un equip d’enòlegs i per la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras, que apadrina la iniciativa. El resultat són projectes petits i amb molta personalitat, segons els impulsors.

La iniciativa està oberta als consumidors. Per poder donar-se d’alta només s’ha d’accedir a la pàgina web ametllerorigen.cat/ca/club-vins. És gratuït i els membres rebran de forma periòdica informació i la possibilitat de viure experiències enogastronòmiques que s’organitzaran amb els cellers per donar d’aquesta manera més valor al projecte, que compta amb el suport de la conselleria d’Agricultura.

tracking