SEGRE

POBLACIÓ INICIATIVES

'Baby boom' aquest any en un poble de Lleida

L’ajuntament va reunir les famílies dels nounats per donar-los la benvinguda i entregar-los un lot amb llibres de contes.

L’ajuntament va reunir les famílies dels nounats per donar-los la benvinguda i entregar-los un lot amb llibres de contes.AJ. DE MASSALCOREIG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Massalcoreig ha donat la benvinguda als nous nounats al municipi. El consistori ha convocat les deu famílies que van tenir un fill o filla durant l’any passat i en el que va de 2020 per felicitar-les i fer-los entrega d’un obsequi. Concretament són vuit nadons arribats al món aquest any i dos l’anterior. Aquesta iniciativa no només pretén donar-los la benvinguda sinó també atansar el consistori a les famílies i facilitar-los tota la informació que necessitin de l’ajuntament. L’alcaldessa de Massalcoreig, Montse Jové, explica que fa molts anys que el municipi, que té una mica menys de 600 habitants, no experimentava un creixement tan pronunciat de la natalitat. “Generalment teníem dos o tres naixements per any. Però el 2020 n’hem sumat vuit, la qual cosa feia possiblement més de dos dècades que no passava”, assenyala.

L’ajuntament ha obsequiat les famílies amb llibres de contes i un CD de cançons de bressol, a més d’un val per tramitar el carnet de la biblioteca. “Sabem que l’amor pels llibres i per la lectura creix en la família i per aquesta raó obsequiem amb aquest lot per iniciar els nens a llegir en família i a la creació de la seua pròpia biblioteca”, apunta l’alcaldessa. És la primera vegada que el consistori organitza aquesta iniciativa i espera continuar celebrant-la en els propers anys.

tracking