SEGRE

CERTÀMENS GASTRONOMIA

Les Borges Blanques, seu del 'MasterChef' català

Convoca la primera edició dels premis Josep Lladonosa per a alumnes d'hostaleria || Apadrinats pels germans Torres

Josep Lladonosa, entre els germans Torres, ahir a Barcelona.

Josep Lladonosa, entre els germans Torres, ahir a Barcelona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de les Borges Blanques va presentar ahir a Barcelona la primera edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un certamen en honor al reconegut xef Josep Lladonosa, natural d’Alguaire, i que reconeixerà les millors propostes d’alumnes d’escoles d’hostaleria i turisme de tot Catalunya. Els aspirants han d’enviar una recepta lliure amb la seua fitxa tècnica i un vídeo de l’elaboració. D’entre tots els inscrits se n’elegiran dotze per cada província, que passaran a un sistema d’eliminatòries que es desenvoluparà a Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona.

Els concursants hauran d’elaborar en dos hores i mitja uns aperitius i un plat de creació pròpia amb oli verge extra de les Borges Blanques. Els tres millors de cada demarcació passaran a la fase final, que se celebrarà el 20 d’abril del 2021 a la capital de les Garrigues. Formaran part del jurat el lleidatà Josep Lladonosa, que va ser xef del restaurant 7 Portes de Barcelona; els germans Torres, del restaurant que ha revalidat les seues dos estrelles Michelin Cocina Torres de Barcelona, i Josep Moreno del Deliranto de Salou (que manté una estrella Michelin), entre altres personalitats del món de la gastronomia.

El guanyador aconseguirà una formació d’un any al restaurant dels germans Torres i una beca per estudiar a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona.

tracking