SEGRE

ESNOTICIA

Linyola supera els 160 casos de covid i ja hi ha quinze hospitalitzats

Quatre d'ells són a l'UCI i 400 veïns estan confinats || El consistori demana a bars i restaurants tancar fins demà dimecres

Controls policials als accessos de Linyola, amb més de 150 casos de covid-19

Controls policials als accessos de Linyola, amb més de 150 casos de covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continua el degoteig de nous contagis a Linyola, on el brot de Covid ha provocat fins ara 160 casos positius, segons va informar ahir el consistori. Són deu més que en cap de setmana i hi ha 15 persones que estan hospitalitzades actualment, de les quals 4 són a l’UCI. Més de 400 persones es troben confinades a les seues cases.

Respecte al cribratge que es va dur a terme la passada setmana al col·legi de Primària El Sitjar, han donat positiu una desena d’alumnes del total de 275 que té el centre.

El consultori local continua duent a terme un cribratge selectiu que dona prioritat a les persones que són contactes estrets de positius i persones amb símptomes.

Durant la jornada d’ahir, l’ajuntament va publicar a les seues xarxes un comunicat en el qual demana als bars, cafeteries i restaurants locals que continuïn tancats fins demà dimecres. També aconsella oferir el servei de menjar per endur a porta tancada i a partir de dijous obrir de nou seguint els protocols de la Generalitat.

Respecte a instal·lacions i serveis municipals, la guarderia estarà tancada com a mínim durant la primera setmana de festes i continuen precintats parcs infantils i instal·lacions esportives. Tampoc no hi haurà oficis religiosos excepte els funerals. En els sepelis es permetrà l’entrada fins a quaranta persones de l’àmbit familiar a l’església. El brot en aquest municipi del Pla també afecta les activitats del programa nadalenc.

Així, s’anul·la la cantada de nadales prevista per al dia 25 així com la projecció d’un audiovisual de grans dimensions davant de la façana de l’església el 26. La recollida de cartes dels més petits dirigides als Reis es replantejarà i s’estan buscant solucions perquè es pugui portar a terme garantint la normativa de seguretat.

tracking