SEGRE

Detectats 119 positius a la província de Lleida en les 27.500 proves intensives fetes l'últim mes

A partir d'ara Salut dirigirà els cribratges a grups de població específics

Les llargues cues van tornar a repetir-se el tercer dia de cribratge a Lleida ciutat.

Les llargues cues van tornar a repetir-se el tercer dia de cribratge a Lleida ciutat.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cribratges intensius realitzats a les regions sanitàries Lleida i Alt Pirineu i Aran entre el 30 de novembre i el 19 de desembre han permès fer 27.546 proves de detecció del coronavirus mitjançant tests antigènics ràpids. Segons el departament de Salut, entre les dues regions, l’actuació ha permès detectar 119 casos positius.

Per regions, a Lleida s’han fet 15.861 proves en 20 municipis i s’han detectat 48 casos positius. A l’Alt Pirineu i Aran, s’han efectuat 11.685 tests ràpids en 23 punts de cribratge, que han ajudat a localitzar 71 casos positius (vegeu la taula inferior).

Els últims cribratges massius d’aquesta fase han tingut lloc avui dimecres 23 de desembre a Granyena de les Garrigues, de 9.30 a 11h, al consultori local; a Els Torms, de 12h a 13.30h, també al consultori local; i a La Granadella, de 16 a 19h, al Centre Cívic 1 d'octubre.

Salut ha anunciat que a partir d'aquest dimecres s’entra en una nova fase de cribratges més selectius i puntuals, d’acord amb les indicacions del Servei de Vigilància Epidemiològica de Salut Pública.

RESULTATS DELS CRIBRATGES

Regió Sanitària Lleida

Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

tracking