SEGRE

INICIATIVES

Grupo Esneca canta “Para ellas” en el seu disc solidari

Els beneficis del disc aniran destinats íntegrament a l’Associació MUM’S – Mujeres Unidas contra el Maltrato, entitat amb la que el grup formatiu col·labora des de fa anys

Grupo Esneca canta “Para ellas” en el seu disc solidari

Grupo Esneca canta “Para ellas” en el seu disc solidariESNECA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grupo Esneca Formación alça la veu per elles. La institució educativa prepara un disc solidari per destinar tota la recaptació a l’Associació MUM’S – Mujeres Unidas contra el Maltrato. Una entitat sense ànim de lucre que rep el suport del grup formatiu per ajudar i acompanyar les dones que pateixen violència de gènere.

El disc es titularà “Para ellas” i reuneix una selecció de temes variats com “Color esperanza”, “Revolución sexual”, “Ella”, “Celébrate” o “Llença’t”, entre altres cançons reconegudes a nivell nacional i internacional. “Ens hem decantat per títols amb un clar missatge de superació que animin a les dones a empoderar-se i a tornar a reprendre la seva vida”, explica Esther Montagut, directora artística del disc.

ACCIONS DEL CENTRE Ha construït una ecovila o ha ofert formació acadèmica

Aquesta és una de les accions impulsades per l’escola de negocis que va en la línia de la seva cultura empresarial, caracteritzada pel compromís, la transparència i el treball en equip. “Entre les pràctiques de la nostra responsabilitat social corporativa, volem contribuir a la integració i evolució dels col·lectius més vulnerables”, afirma Júlia Gené, directora de Màrqueting i Comunicació del grup educatiu.

Cançons contra la violència de gènere

El projecte musical, que es gravarà a l’estudi professional Bossa Records, està liderat per tot l’equip de Grupo Esneca Formación”. A finals de 2021, preveuen treure 3.000 còpies a 10 euros cadascuna i efectuar la donació a les víctimes del maltractament. Però, més enllà de la recaptació econòmica, l’objectiu és també aconseguir que, a través de les lletres, totes elles se sentin motivades a seguir endavant.

“Apostem per la música per ajudar aquestes dones i, alhora, escollim les cançons com un mitjà per denunciar la violència masclista i contribuir a millorar la vida d’aquelles que necessiten tornar a començar”, apunta Sara Giné, responsable de relacions institucionals del disc. La presidenta de l’Associació MUM’S agraeix un cop més el compromís del centre formatiu amb l’entitat. “És tot un orgull comptar amb l’aval d’empreses com Grupo Esneca, que demostren la seva implicació amb la societat mitjançant aquest tipus d’iniciatives”, recalca la fundadora Carmen Benito.

Aquest projecte se suma a altres accions que la institució ha portat a terme per donar suport a les dones que acull l’associació, amb la qual col·labora des de fa més de set anys. Exemple d’això és la construcció d’una ecovila o el fet d’oferir-les una formació adequada per desenvolupar-se personal i professionalment.

tracking