SEGRE

ESNOTICIA

Baixa el risc a Linyola i aquest dijous recupera el mercat

Imatge recent d’un parc tancat a Linyola.

Imatge recent d’un parc tancat a Linyola.J.G.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El risc de rebrot ha descendit a Linyola i ahir l’índex era de 4.143 punts, 645 menys que aquest dimarts, segons revelen les dades de la conselleria de Salut. Malgrat aquest descens, continua sent una taxa elevada, molt per sobre del llindar dels 100 punts que es consideren risc alt. D’altra banda, la velocitat de transmissió del coronavirus segueix per sota d’1 i ahir constava un índex de 0,83.

El municipi preveu recuperar avui el mercat setmanal, encara que amb un nombre limitat de parades. Es va cancel·lar al detectar-se el brot de Covid-19 a mitjans d’aquest mes. Fins ara ha afectat 175 persones i ha comportat l’hospitalització d’una vintena de veïns, sis d’ells a l’UCI.

Val a recordar que el consultori mèdic va reobrir dilluns passat i els parcs i instal·lacions esportives es mantenen tancades al públic. Per la seua part, des de l’ajuntament d’aquest municipi del Pla d’Urgell continuen demanant als veïns que mantinguin les mesures de seguretat i insten a complir les restriccions com han fet fins al moment.

tracking