SEGRE

Salut començarà a vacunar sanitaris aquesta setmana

Arriben 1.650 dosis a la demarcació de Lleida

Imatges del procés per traslladar les vacunes des del centre d’emmagatzemament a la residència Balàfia 2 de Lleida ciutat.

Imatges del procés per traslladar les vacunes des del centre d’emmagatzemament a la residència Balàfia 2 de Lleida ciutat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a 1.650 vacunes arriben aquest dilluns a la demarcació de Lleida i, segons ha informat el Departament de Salut, a partir d'ara els vaccins arribaran els dilluns i els dijous. La resta de dies es procedirà a les vacunacions que, aquesta setmana, ja començaran a rebre també els professionals sanitaris, que es vacunaran als seus centres hospitalaris i d'Atenció Primària. També seguiran rebent vaccins els usuaris i treballadors de residències. Concretament, la Regió Sanitària de Lleida rep aquest dilluns 1.050 dosis, de les quals la meitat se subministraran en residències i l'altra meitat en sociosanitaris, i la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran en rep 600. Aquestes dosis es començaran a subministrar dimarts.

Pel que fa a la Regió Sanitària de Lleida, els professionals de l'Atenció Primària i de la xarxa hospitalària es començaran a vacunar aquesta setmana de manera esglaonada. Pel que fa a les residències, a partir de demà dimarts es començaran a vacunar usuaris i professionals dels centres d'Arbeca, Juneda, Lleida, Puigverd de Lleida, Almacelles i Vilanova de la Barca.

A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran està previst vacunar aquesta setmana usuaris i treballadors de les residències de Vielha, Tremp, Oliana, la Pobla de Segur  i Bellver de Cerdanya. També es vacunaran aquesta setmana professionals de centres sociosanitaris, com ara el de Tremp i La Seu d'Urgell i d'algun CAP com el de la Pobla de Segur.

Dijous està previst que arribin més vacunes per seguir amb les vacunacions a partir de divendres.

tracking