SEGRE

Els indicadors de covid continuen pujant al pla de Lleida mentre baixen al Pirineu

Salut notifica 208 nous contagis a la província i dos noves defuncions

Comença la vacunació contra la Covid entre els sanitaris de Lleida

Comença la vacunació contra la Covid entre els sanitaris de LleidaICS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El risc de rebrot i la velocitat de contagi de Covid-19 continuen a l’alça al pla de Lleida. Segons l’actualització de dades de Salut d’aquest dimecres, el primer indicador se situa en 550 punts, 36 més que ahir, mentre que la velocitat de propagació, l’Rt, s’incrementa set centèsimes, fins l’1,24. Per contra, a les comarques de muntanya el risc de rebrot es redueix 79 punts en 24 hores, fins els 615, i l’Rt passa del 0,98 al 0,86.

En el conjunt de Catalunya, tal com succeeix a Ponent, els indicadors epidemiològics continuen disparats. El risc de rebrot es troba en 657 punts, 48 més que el dia anterior, i la velocitat de contagi escala fins l’1,27, sis centèsimes més que el dia anterior.

D’altra banda, Salut ha notificat 208 nous casos diagnosticats de Covid-19 a la província de Lleida –175 al pla i 33 al Pirineu– fins a un total acumulat des de l’inici de la pandèmia de 28.945 contagis confirmats.

El departament també ha comunicat dos noves defuncions per coronavirus a la regió sanitària del pla de Lleida, que en té un total de 476 morts confirmades. El Pirineu es manté en 129 morts comunicades des del 5 de gener.

tracking