SEGRE

Els indicadors de covid continuen a l'alça al pla de Lleida, amb 183 nous contagis

Catalunya supera els 500 ingressats a les UCI

Les obres per construir un nou edifici per a l'hospital Arnau de Vilanova avancen a bon ritme. Està previst que inicialment aculli els pacients amb coronavirus.

Obres del nou edifici per a l'hospital Arnau de VilanovaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els indicadors de covid-19 continuen a l’alça al pla de Lleida i es mantenen al Pirineu. Segons l’actualització de dades epidemiològiques d’aquest divendres, a través del web de Salut, les comarques de Ponent tenen un risc de rebrot de 598 punts, 19 més que ahir, i una velocitat de contagi (Rt) d’1,30, dos centèsimes més.

Pel que fa als nous casos confirmats, el pla de Lleida suma 183 nous contagis diagnosticats en les últimes 24 hores, fins a un total de 25.006 des de l’inici de la pandèmia.

Al Pirineu, el risc de rebrot és de 620 punts (només ha pujat en cinc punts en els últims dos dies), i l’Rt fins i tot rebaixa una centèsima, fins el 0,86.

D’altra banda, Salut ha comunicat 35 nous casos de coronavirus a la regió de muntanya, fins a un total de 4.334.

La xifra confirmada de morts per covid es manté avui en 476 al pla i 131 al Pirineu.

En el conjunt de Catalunya la tercera onada continua creixent: 742 punts de risc de rebrot (46 més que ahir), Rt d’1,35 (3 centèsimes més) i els pacients ingressats a les UCI ja superen el mig miler (509) després d’una dotzena de nous malalts crítics en les últimes hores.

tracking