SEGRE

ESNOTICIA

Tremosa: “S'ha de mantenir un fil d'activitat”

Per evitar que empreses tanquin

Tremosa durant la visita a l’estació de Boí Taüll.

Tremosa durant la visita a l’estació de Boí Taüll.DEPARTAMENTO DE EMPRESA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, va insistir ahir que la Generalitat ha treballat per combinar mesures restrictives que controlin la pandèmia juntament amb el manteniment d’un fil d’activitat econòmica que salvi de la desaparició de sectors econòmics bàsics. Tremosa va assegurar que “si deixem que les empreses morin, després no podran reflotar”.

El titular d’Empresa va fer aquestes declaracions durant una visita a l’estació d’esquí de Boí Taüll, a l’Alta Ribagorça, després que el mes d’octubre passat s’autoritzés el traspàs de l’estació a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Tremosa també es va reunir amb representants d’escoles d’esquí, que demanen ajuts directes com els que van rebre les de les comarques de la Cerdanya i el Ripollès.

Va recordar que el departament ha atorgat un total de 269 milions d’euros en subvencions als sectors més afectats per les restriccions i que al conjunt del Govern s’han concedit fins a 840 milions d’euros. Tremosa va assegurar que si s’allarguen les mesures restrictives i limitacions la Generalitat preveu nous ajuts directes per pal·liar l’afectació econòmica.

tracking