SEGRE

GASTRONOMIA GUARDONS

Un oli de les Garrigues, al 'top ten' mundial d'oli d'arbequina

Produït per la Cooperativa Sant Isidre de Juncosa

L’oli Les Cabanes.

L’oli Les Cabanes.AGENCIA OMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegit les Garrigues Les Cabanes, produït per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa, ocupa el setè lloc en la varietat arbequina del Rànquing Mundial d’Olis d’Oliva Verge Extra (EVOO World Ranking 2020). En aquest sentit, la llista està elaborada per una associació que té com a objectiu promocionar mundialment els olis més premiats del món i que han participat en algun dels 31 concursos internacionals organitzats durant l’any passat, sense incloure les valoracions de llibres o revistes que no siguin de concursos a nivell mundial. Així, Les Cabanes ha obtingut un total de 328 punts en aquest rànquing, que l’han alçat fins a aquesta setena posició i li han permès obtenir el diploma acreditatiu EVOO of the Year 2020.

Així mateix, cal destacar que Les Cabanes també va guanyar durant l’any passat el premi Gourmet d’Or a París i la medalla de bronze Olive Light del concurs Oil China Competition.

A més, també va obtenir nombrosos reconeixements en altres importants cites oleícoles a nivell mundial, com ara l’Athena IOOC 2020, el London IOOC, el Japan Olive Oil Prize, el TERRAOLIVO 2020 d’Israel, el New York Olive Oil o el Los Angeles International EVOOC, entre d’altres certàmens.

tracking