SEGRE

GUIA

Gina Carano, acomiadada de la sèrie 'The Mandalorian'

Per comparar la situació política dels EUA amb l'Alemanya nazi

Carano és coneguda pels seus comentaris polèmics a les xarxes.

Carano és coneguda pels seus comentaris polèmics a les xarxes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gina Carano, una de les cares més conegudes de la sèrie de Disney+ The Mandalorian, no tornarà a les històries de Star Wars després d’equiparar els polítics republicans als Estats Units i els seus simpatitzants amb els jueus durant l’holocaust.

“Gina Carano no treballa actualment per a Lucasfilm i no hi ha plans que ho faci en el futur”, va comentar ahir un portaveu de la productora. “Les seues publicacions a les xarxes són inacceptables”, va afegir.

En aquest sentit, aquesta no és la primera vegada que la intèrpret és objecte de crítiques pels seus plantejaments polítics, ja que anteriorment ha compartit falsos rumors sobre el coronavirus i també sobre les persones transgènere.

En aquesta ocasió, Carano va publicar a Instagram el missatge: “Els jueus eren apallissats als carrers, no pels sol- dats nazis, sinó pels seus veïns... fins i tot per nens. Com que la història està editada, la majo- ria de la gent no s’adona que per arribar al punt en el qual els soldats nazis podien atrapar milers de jueus, el govern primer va fer que els seus propis veïns els odiessin simplement per ser jueus. Com és això diferent d’odiar algú per les seues idees polítiques?"

tracking