SEGRE

Anar a sopar a una habitació d’hotel o com reinventar-se en temps de covid

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En l’ambient íntim d’una habitació d’hotel i sota una tènue llum artificial, una engalanada taula amb dos plats espera a dos hostes i, alhora, comensals que, després de gairebé quatre mesos sense poder acudir a un restaurant a causa de les restriccions de la covid-19 a Bèlgica, poden disfrutar d’un menú gastronòmic especial i escapar-se de la rutina del teletreball.

L’hotel Qbic de la capital belga ha trobat la manera de reinventar-se en temps de pandèmia i d’enfrontar-se a les dificultats derivades de la crisi, i ho fa, segons explica a Efe el seu cap de cuina, Joao Silva, "dins de les normatives del Govern per protegir els clients".

La seua aposta consisteix a aprofitar les habitacions disponibles de l’hotel i convertir-les en un menjador individualitzat, de manera que cada hoste -en general, parelles- compten amb un espai privat per a disfrutar del seu menú respectant les mesures de seguretat.

"L’única persona amb la qual tenen contacte és amb un cambrer, que entra i recull els plats", resumeix el jove xef portuguès.

De fet, va anar precisament aquest innovador concepte de restauració u dels factors que va atreure Joao Silva a la capital europea: la voluntat d’"intentar fer les coses el més diferents possible", relata el xef.

"Tinc l’oportunitat de ser el més creatiu possible, no tinc cap límit", explica el cuiner, que assegura que iniciatives com aquesta converteixen el seu treball en una cosa "molt emocionant al final del dia": "Qbic és molt friki en aquest sentit", explica Silva a Efe mentre prepara el menú per als seus pròxims comensals.

Anar a sopar a una habitació d'hotel o com reinventar-se en temps de covid

Anar a sopar a una habitació d'hotel o com reinventar-se en temps de covidEl hotel Qbic de la capital belga ha encontra

tracking