SEGRE

JAIR DOMíNGUEZ / SANTIAGO ABASCAL

Abascal amenaça Jair Domínguez per les seves consideracions sobre "com combatre el feixisme"

Abascal amenaça Jair Domínguez per les seves consideracions sobre

Abascal amenaça Jair Domínguez per les seves consideracions sobre "com combatre el feixisme"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Al feixisme se'l combat a les urnes... Doncs es veu que no, les urnes donen ales al feixisme. Al feixisme se'l combat amb un cop de puny a la boca, no hi ha mitges tintes". Així iniciava (en to pseudocòmic) el discurs de Jair Domínguez a la seva aportació al Matí de Catalunya Ràdio, en referència a irrupció de Vox al Parlament de Catalunya.

Resulten recurrents les piulades i declaracions copsadores del presentador català envers la ultradreta, especialment a les darreres setmanes, on ens hem vist submergits en el període de campanya electoral.

En aquest cas, a la seva secció habitual al Matí de Catalunya Ràdio, on cada jornada dóna el Bon dia a algú diferent, Domínguez decidia dedicar-hi l'aparició als dos pobles catalans on la formació d'Ignacio Garriga hauria guanyat les passades eleccions parlamentàries; Vilamalla i La Pobla de Mafumet (a les províncies de Girona i Tarragona, respectivament).

Si bé el to còmic i picant que caracteritza Domínguez pot resultar polèmic, doncs, aquesta vegada no ha resultat cap excepció; el fundador i president de Vox, Santiago Abascal, ha respost al presentador català a tall de resposta (i en un to certament amenaçador), afirmant que s'"asseurà al banc dels acusats. No en tinc cap dubte. Ens encarregarem d'això".

tracking