SEGRE

Euromilions posa en joc el pot més gran de tota la seua història

Es tracta de 202 milions d’euros

Imatge d'arxiu del novembre passat dels responsables i treballadors de l'estanc d'Amposta amb el cartell que anuncia el premi d'1 milions d'euros que han repartit amb 'El Millón de l'Euromillones'.

Imatge d'arxiu del novembre passat dels responsables i treballadors de l'estanc d'Amposta amb el cartell que anuncia el premi d'1 milions d'euros que han repartit amb 'El Millón de l'Euromillones'.Cedida a l'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EuroMillones posa aquest divendres, 19 de febrer, en joc el pot de més quantia de tota la seua història i que s’eleva a 202 milions d’euros. Es tracta del màxim històric assolit per un joc, que va arribar per primera vegada als 200 milions el desembre de l’any passat, tant a Europa com a Espanya.

En cas que no hi hagués guanyadors de primera categoria en el Sorteig d'EuroMillones, la xifra del pot assoliria un màxim de 210 milions per al sorteig de dimarts vinent i l’esmentada quantia es mantindria en joc durant quatre sortejos consecutius. Si en el cinquè sorteig no hi hagués guanyadors de primera categoria, es repartiria el pot entre els guanyadors de la següent categoria inferior que tingui guanyadors.

Al llarg dels seus disset anys de trajectòria, Espanya ha estat, juntament amb França, un dels països més afortunats en EuroMillones. En 97 ocasions el pot ha tocat en un bitllet espanyol. Fins ara, el premi més gran de EuroMillones repartit a Espanya es va donar el 6 d’octubre de 2017 que va recaure en un guanyador de Las Palmas de Gran Canària que va guanyar 190 milions d’euros.

L’últim gran premi de EuroMillones a Espanya es va repartir fa unes setmanes, el 22 de gener, a la localitat madrilenya d’Alcorcón, on un guanyador va guanyar un premi de més de 80 milions d’euros.

tracking