SEGRE

La reina de cors compleix 71 anys

Isabel Preysler és coneguda pels seus fills i per ser parella de Julio Iglesias, Carlos Falcó, Miguel Boyer, i Mario Vargas Llosa

Isabel Preysler en la actualidad

La reina de corazones cumple 71 años

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest 18 de febrer la filipina Maria Isabel Presley Arratia (Manila, 1950) va complir 71 anys mantenint el seu estatus de "reina de cors" encara que sempre en un discret pla a les revistes de paper cuixé, tret de milionàries entrevistes, centrades exclusivament a la revista "Hola". Isabel Presley, filla d’una benestant família filipina, s’ha mantingut sempre en el candeler mediàtic sense treballar (tret de promocions publicitàries de Porcelanosa i dels bombons de Ferrero Rocher) gràcies a les seues relacions sentimentals.

La sempre elegant Isabel, altre dels títols dels que presumeix i sempre sense alçar la veu, ha estat semblant (tret de la darrera) i alhora esposa i mare dels seus fills, de Julio Iglesias (1971-1978), Carlos Falcó, marquès de Griñón (1980-1985), del polític i exministre socialista, Miguel Boyer (1988-2014) i de l’escriptor, Premi Nobel, Mario Vargas Llosa, des del 2017.

També ha assolit publica notorietat per ser mare dels seus fills: Enrique, juliol i Chabeli (amb Julio Iglesias), Tamara (amb Carlos Falcó) i Ana Isabel (amb Miguel Boyer). Ara mateix, Tamara, la filla del marquès de Griñón i de Castel-Moncayo és la més mediàtica gràcies a les seues aparicions en realitys y talents-xou televisius.

tracking