SEGRE

TikTok impulsa l'ecommerce a Espanya

La xarxa socials estrena el seu acord amb Shopify

TikTok impulsa l'ecommerce a Espanya

TikTok impulsa l'ecommerce a EspanyaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TikTok estrena aquest dimarts a Espanya i altres països europeus l’acord que va assolir amb Shopfy per impulsar el comerç electrònic directament a través de la popular xarxa social per compartir vídeos curts. TikTok i Shopify han anunciat aquest dimarts l’arribada a Europa de l’aliança que l’octubre passat es va llançar als EUA i que permet als venedors de la plataforma ampliar les seues estratègies juntament amb la xarxa social, la qual cosa suposa un primer pas per promoure el comerç electrònic (ecommerce) en l’aplicació.

Amb aquesta associació, que arriba a Espanya, França, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit, les empreses que utilitzin la plataforma de comerç electrònic podran crear anuncis de vídeo en el feed de TikTok directament des del panell de Shopify i difondre’ls a la xarxa social. "Amb aquesta integració, el que permetem és crear, dissenyar i executar (campanyes) a TikTok d’una forma senzilla", ha explicat a Efe el responsable de mercat de Shopify, Kintxo Cortés.

La responsable de pimes per a Europa de TikTok, Lisa Friedrich, ha afegit que aquesta aliança pot servir de suport a pimes i petits comerços "en un moment crític per a l’economia espanyola".

"Aquest acord és una oportunitat per als comerciants de Shopify de connectar amb una comunitat que és molt compromesa i es preocupa per les marques i les històries que estan explicant a la plataforma", ha explicat Friedrich.

Durant el període de proves a Europa "molts venedors han vist un augment en les vendes a nivell internacional", ha afegit Cortés.

TIKTOK, CENTRADA EN L’ECOMMERCE

TikTok ha fet passos en els últims mesos per prendre posicions en el comerç electrònic: L’estiu passat va llançar TikTok for Business i després el Centre de Coneixement de TikTok per a Pimes. En aquest sentit, Friedrich no descarta que la companyia introdueixi noves eines per promocionar el comerç electrònic, un mercat "ple d’oportunitats" i "molt important per a l’economia global".

"Aquest anunci només és el principi del que està per arribar", ha apuntat Friedrich, que assegura que "quan pensem en el futur d’aquest acord, el cel és el límit", obrint així la porta a què TikTok permeti en algun moment compartir enllaços de productes o que les marques mostrin els seus catàlegs a la xarxa social.

UN CREIXEMENT ESPECTACULAR

Tant Shopify com TikTok han viscut un gran creixement l’últim any: La primera ha vist incrementar un 70 % el nombre de noves botigues que utilitzen la seua plataforma per oferir serveis d’ecommerce i la segona va ser una de les aplicacions més descarregades el 2020, amb més de 100 milions d’usuaris actius mensuals a Europa.

"Hem viscut un tremend creixement en un any boig i tenir l’oportunitat de donar els instruments de manera simple i accessible a través de Shopify concorda a la perfecció amb la nostra missió", ha sentenciat Friedrich.

tracking