SEGRE

Revelen un misteriós quadre inèdit de Van Gogh

No ha estat exposat en els últims cent anys

Un subhastador de Sotheby's.

Un subhastador de Sotheby's.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cases de subhastes Sotheby’s i Mirabaud Mercier revelen aquest dimecres una obra de l’artista holandès Vicent Van Gogh (1853-1890) que no ha estat exposada en els últims cent anys i que es posarà en venda per primera vegada el proper 25 de març. Es tracta d’una tela pintada durant el període que Van Gogh va passar a París, entre 1886 i 1888, segons van avançar a EFE fonts de Sotheby’s, on es manté un gran secretisme entorn dels restants detalls d’aquesta pintura.

En la imatge inclosa en la invitació a la presentació als mitjans apareix una parella passejant en el que sembla el turó parisenc de Montmartre, amb els seus típics molins i vinyes com a teló de fons.

Amb traços difusos, propis del postimpressionisme, la parella, vestida de negre, camina en meitat d’un paisatge hivernal.

Tots els detalls sobre la procedència i particularitats d’aquesta pintura seran anunciats aquesta tarda a la seu parisenca de Sotheby’s, així com el preu estimat de la venda.

El 2020, una pintura de Van Gogh que havia passat diverses vegades pel mercat, "Camperoles davant d’una cabana", va ser venut a Holanda per 15 milions d’euros (1,21 milions de dòlars).

tracking