SEGRE

RELIGIÓ POLÈMICA

El bisbe Novell afirma que l'avortament és un genocidi

Diu que les xifres d'interrupcions d'embarassos són similars a les de la Covid || Se suma a la campanya contra aquest dret

El bisbe, Xavier Novell, en una imatge d’arxiu.

El bisbe, Xavier Novell, en una imatge d’arxiu.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bisbe de Solsona, Xavier Novell, carrega amb duresa contra l’avortament a la glossa dominical d’aquest diumenge en el marc de la campanya 40 dies per la vida, a la qual s’ha afegit la diòcesi per demanar la fi d’aquest dret i que consisteix a resar davant dels centres on es practiquen avortaments. A la missiva, Novell comença dient que “mai he deixat de denunciar el genocidi més greu i terrible de la nostra humanitat: l’avortament. Així mateix, he intentat no quedar-me inactiu i he promogut petites iniciatives per ajudar les embarassades pressionades per la família, els metges o les circumstàncies socioeconòmiques a no avortar”.

El prelat, que anteriorment ha polemitzat sobre altres temes, afegeix que “legalment aquest crim abominable és un dret i la nostra societat l’ha normalitzat fins a fer proves diagnòstiques dirigides només a proposar l’avortament “a temps”. “40 dies per la vida ens mostra que, quan és tot un poble el que resa i dejuna i els seus joves ho fan al davant dels centres sanitaris on es practiquen avortaments, tenen lloc miracles”.

També ho compara amb la Covid-19. “Quan llegim que ja hem arribat a aquesta xifra de víctimes a causa del Covid-19 tremolem.

Hipòcrites! Però si això és el que provoquem cada any a causa de l’egoisme que brolla del cor ferit d’aquesta generació sense amor!”, finalitza la carta.

tracking