SEGRE

CATALUNYA

Quim Torra demana d'avançar cap a la independència: "Prec que no passi com amb el meu Govern"

Quim Torra demana d’avançar cap a la independència: "Prec que no passi com amb el meu Govern"

Torra demana pressionar l’Estat - Quim Torra va demanar ahir a tots els partits polítics catalans “unir-se per exercir “pressió” sobre l’Estat perquè aquest compensi els sectors més afectats per la pandèmia en el cas que arribi una t ...

Torra demana pressionar l’Estat - Quim Torra va demanar ahir a tots els partits polítics catalans “unir-se per exercir “pressió” sobre l’Estat perquè aquest compensi els sectors més afectats per la pandèmia en el cas que arribi una t ...ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BARCELONA

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha demanat aquest diumenge que el pròxim Executiu avanci cap a la independència: "Prec que no passi com amb el meu Govern".

"Ens estem jugant la credibilitat dels actuals partits", després que les forces independentistes aconseguissin més del 50% de vots el 14 F, ha dit en una entrevista de TV3 recollida per Europa Press.

Sobre la seua presidència, ha explicat que en alguns moments va arribar a ser tènia per "les confrontacions" entre els socis del Govern.

"Se’m feia insuportable i no arribava a entendre com, en un moment en què teníem presos polítics, exiliats i represaliats, érem capaços de barallar-nos per ximpleries", ha dit.

També ha considerat que centralitzar la sanitat en la primera onada de la pandèmia va ser la pitjor decisió, i que això va tenir "un nom i un responsable": el llavors ministre de sanitat, Salvador Illa.

tracking