SEGRE

Belen Esteban i Jorge Javier Vázquez fan les paus

Aquest dilluns van compartir de nou plató en "Sálvame"

Betlem i Jorge Javier, aquest dilluns, al plató de 'Sálvame'

Belen Esteban i Jorge Javier Vázquez fan les paus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No per veure’s vindre la notícia era menys esperada. Aquest dilluns, Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez van tornar a compartir plató al "Sálvame" després del seu enèsim enfrontament que va acabar, fa ara tres setmanes, amb la col·laboradora abandonant el programa en ple directe. Durant aquestes tres setmanes, a més d’amb una reconciliació (ambdós ja en porten unes quantes en els últims anys) es va especular que Belén havia exigit, per a la seua tornada, no tornar a coincidir més amb el presentador, i que el destí de "la princesa del poble" era el "Viva la vida", del cap de setmana també de Tele 5.

Belén Esteban va iniciar el programa de dilluns, a les quatre de la tarda, i es va limitar a dir que al llarg d’aquestes tres setmanes havia estat ocupada a casa atenent a la seua mare que havia de passar una revisió mèdica i va desmentir rotundament allò del seu pas a "Viva la vida", assegurant que, encara que en aquest programa té grans amics, també té contracte amb la productora de "Sálvame".

Jorge Javier Vázquez va aparèixer, una hora més tard, al "Sálvame Naranja" just quan estava parlant Belén. Amb un "perdona que t’interrompi" es va asseure a la seua butaca, es van intercanviar uns somriures i el programa va continuar com si tal cosa i com si mai no hagués passat res entre els dos ja que el tema no va sortir a col·lació. Doncs res, fins la pròxima.

tracking