SEGRE

Mariló Montero insulta i deixa plantada Patricia Conde

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista Mariló Montero va visitar ahir el programa Nadie al volante, que presenta Patricia Conde a #0, però el diàleg entre les dues periodistes no va ser tan amistós com s'esperava.  
 
La trobada va pujant de to fins que la periodista de Canal Sur acaba insultant Conde. “Però ets gilipolles? Tu de que cony vas?" li crida.  
Tot comença quan Patricia Conde li ofereix a Mariló Montero participar en el Club de Dames, una suposada associació integrada per noms tan popularscom María Teresa Campos, Mercedes Milà o Ana Rosa Quintana. "M'estás dient vella?", la desafia Mariló. Conde intenta arreglar la ficada de pota dient-li que l'admira i que és un gran referent de l'humor, moment en què Montero s'acaba d'encendre i finalment la deixa plantada. 
 
La idea de Nadie al volante és crear una sèrie de ficció emmarcada en una suposada redacció d'un programa que no existeix on sorgeixen problemes. Un context en el qual entren convidats sorpresa, com és el cas de Mariló Montero, que s'atreveix a ser la primera a enfrontar-se amb Patricia Conde, la presentadora del suposat programa en què se centra la nova sèrie d'humor.

 

Frame del moment culminant de l'esbroncada.

Mariló Montero insulta i deixa plantada Patricia Conde

tracking