SEGRE

Saps fer servir els hashtags d'Instagram?

Cinc trucs per treure el màxim partit de les etiquetes a Instagram

Instagram és una de les aplicacions amb més usuaris.

Saps fer servir els hahstags a Instagram?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Instagram és una de les xarxes socials més populars avui dia, amb uns 1.000 milions d'usuaris. Per aconseguir que els nostres posts siguin vistos necessitem, cada dia més, fer un bon ús dels hashtags (etiquetes) que ens ajudaran a treure el màxim partit de les nostres publicacions. Laura Estadella, periodista i especialista en xarxes socials, ens dóna cinc trucs bàsics:

  • Qualitat millor que quantitat. Es poden fer servir fins a 30 hashtags per post, però hem d'utilitzar només els que realment necessitem

  • Triar l'idioma adequat. Si ens adrecem a un públic catalanoparlant i/o castellanoparlant, no té cap sentit utilitzar hashtags en anglès. Potser tindrem més visites, però no es convertiran en clients nostres. 

  • Coherència. Una paraula amb accent o sense són dos hashtags diferents, que poden tenir una rellevància molt dispar. Tampoc no és el mateix fer servir una paraula en singular que en plural. S'ha d'escriure l'etiqueta sempre de la mateixa manera. 

  • Començar amb hashtags propis de la marca, seguits de genèrics del sector i d'altres que facin referència al client al qual ens volem dirigir. És absurd fer servir etiquetes populars però que no tenen res a veure amb la imatge per aconseguir més rellevancia, ja que aquestes visites que puguem tenir de més no ens generaran benefici. 

  • Ni massa ni massa poc. Buscar (amb la lupa que trobareu a la part superior de l'aplicació) quantes publicacions s'han fet amb el hashtag que hem triat. Menys de 5.000 es considera irrellevant, per tant no ens veurà ningú. En canvi, si hi ha moltes publicacions amb aquella etiqueta (500.000, per exemple), el nostre post passarà desapercebut.

Podeu veure l'entrevista completa de Laura Estadella al programa Magazín de Mariví Chacón

tracking