SEGRE

Mor en accident el cantant Álex Casademunt, exconcursant d'OT

Mor en accident de moto el cantant Álex Casademunt, exconcursant d'OT

Mor en accident de moto el cantant Álex Casademunt, exconcursant d'OTEFE/MG/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant Álex Casademunt, concursant de la primera edició d’Operació Triomf (OT), ha mort als 39 anys d’edat després de patir a última hora de dimarts un accident de trànsit a Mataró (Barcelona), on residia actualment.

La mort de Casademunt ha estat confirmada aquesta matinada per la seua agència de representació Telegènia, que en un missatge a Twitter ha assenyalat: "Sentim molt la notícia de la mort d’Álex Casademunt. Molt ànim a tota la família i als seus amics. Descansi en pau".

Nascut a Vilassar de Mar (Barcelona) el 30 de juny de 1981, Alejandro Casademunt González exercia de tècnic d’electrodomèstics quan, després de veure un anunci, es va apuntar a la primera edició del concurs d’Operació Triomf, emès entre 2001 i 2002 amb gran èxit per Televisió Espanyola, i en el qual va quedar en desè lloc.

En aquest popular concurs de talents va coincidir amb altres artistes com Chenoa, Rosa López, David Bisbal, Natalia Rodríguez o David Bustamante, amb qui va gravar el popular tema "Dos hombres y un destino".

En finalitzar el concurs va formar part del grup Fórmula Abierta, juntament amb els també concursants Geno, Javián i Mireia, que van publicar el disc "Aún hay más", que incloïa el hit "Te quiero más".

tracking