SEGRE

CINE PREMIS

Victoria Abril es disculpa: “Totes les vides compten”

L'actriu rep el Feroz d'Honor, sense passar per la catifa roja al no portar mascareta || 'Las niñas', millor pel·lícula dramàtica

L’actriu Victoria Abril, ahir a la nit, a la gala dels premis Feroz.

L’actriu Victoria Abril, ahir a la nit, a la gala dels premis Feroz.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara que el seu premi ja s’havia anunciat fa dies, Victoria Abril es va convertir en protagonista ahir a la nit de la gala dels premis Feroz, que atorguen els informadors de cine i que es converteixen en l’avantsala dels Goya, que es revelaran diumenge. Al recollir el Premi d’Honor, la popular actriu va demanar disculpes per la seua intervenció la setmana passada en què posava en qüestió la utilitat de les vacunes contra la pandèmia del coronavirus.

“Sento molt i demano disculpes si a la roda de premsa, parlant sense filtres dels vius, vaig ofendre els que han perdut els seus éssers estimats. Us juro que no va ser la meua intenció i per a mi totes les vides compten.

Creieu-me, sisplau”, va assegurar després de ser presentada per l’actor Jorge Sanz i irrompre a l’escenari entre aplaudiments i sense mascareta. De fet, tampoc va desfilar per la catifa roja, on l’ús de la màscara era preceptiu.

Els Feroz van distingir com a millor pel·lícula dramàtica l’òpera prima de Pilar Palomero Las niñas, amb escenes rodades a Gimenells, mentre que La boda de Rosa, d’Icíar Bollaín, es va emportar el premi a la millor comèdia. Antidisturbios va rebre el Feroz a la millor sèrie de drama i Vamos Juan, el de millor telecomèdia.

tracking