SEGRE

Ares Teixidó revela les seues últimes paraules amb Àlex Casademunt minuts abans de l'accident

La televisiva Ares Teixidó, amb alguns dels interns que van desfilar ahir al Fashion Day Ponent.

La televisiva Ares Teixidó, amb alguns dels interns que van desfilar ahir al Fashion Day Ponent.XAVIER ALDOMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actriu i presentadora lleidatana Ares Teixidó revela en un post a Instagram que va ser una de les últimes persones que va parlar amb Àlex Casademunt, uns ciquanta minuts abans que tingués l'accident que li va causar la mort dimarts passat. Casademunt, de 39 anys i  concursant de la primera edició d'Operación Triunfo, residia actualment a Mataró.

"No sóc capaç d'obrir els ulls i sentir que aquesta és la realitat, que l'últim "T'estimo" que et vaig dir 50 minuts abans de la tragèdia serà l'últim de veritat", escriu Teixidó al seu post. 

Ares, a més, va explicar entre llàgrimes al programa Juntos de Telemadrid, que havia estat una de les últimes persones que va poder parlar amb Àlex Casademunt abans de l'accident. "Vaig parlar amb ell a les 21:00, cinquanta minuts abans del fatal accident. Àlex havia de venir a veure'm al teatre i vam parlar de tot. Semblava un comiat perquè li vaig dir t'estimo i va ser l'últim t'estimo. Quan parles cinquanta minuts abans que passi una cosa així, tot té més importància". 

tracking