SEGRE

Iñaki Urdangarin està cada cop més a prop d'obtenir la llibertat total

Iñaki Urdangarin.

Iñaki Urdangarin.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Institucions Penitenciàries va aprovar fa dues setmanes el trasllat d'Iñaki Urdangarin a Vitòria, la seva ciutat natal, perquè pugui complir allà la resta de la seva condemna pel Cas Noos. Haurà de complir els mateixos requisits que a Madrid, gaudint de certa llibertat entre setmana, però haurà d'anar a la presó a dormir. Seguirà tenint llibertat els caps de setmana.

A la ciutat basca tindrà el domicili de la seva mare com a domicili arrelat, fet imprescindible per poder obtenir el tercer grau. A Madrid aquest domicili era el pis que tenia l'Infanta Elena al barri del Retiro. També ha iniciat el seu nou treball en un bufet d'advocats a Vitòria com a consultor, el bufet Imaz&Asociados.

Tot i que l'exduc de Palma només ha complert poc més de la meitat de la condemna, ha participat en un programa de reinserció per a presos de delictes econòmics i és per això que podrà obtenir la llibertat vigilada.

Així Iñaki Urdangarin es podrà traslladar a un ambient més familiar per a ell i més còmode, però encara així haurà de portar una polsera telemàtica perquè Institucions Penitenciàries pugui controlar la seva posició en qualsevol moment.

tracking