SEGRE

Cancel·lat el 'Domingo de Luxe'

Mediaset, davant de la seua escassa audiència, el substitueix per un especial de Ana Rosa Quintana

Jorge Javier Vázquez podrà descansar ara almenys un dia a la setmana

Cancel·lat el 'Domingo de Luxe'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Confirmat. Mediaset cancel·la el seu "Domingo de Luxe" que havia estrenat el gener per reconquerir el lideratge mensual que amenaçava Antena 3. Si fa dos mesos va funcionar el recurs (a més dels partits del Barça a la Copa del Rei) ara s’ha diluït l’efecte mediàtic bàsicament perquè també ha decaigut el fenomen Pantoja i les seues baralles amb el seu fill Kiko per l’herència del seu pare, el torero, Francisco Rivera. I encara que les últimes diligències de Fiscalia que poden donar, de nou, amb la cançonetista a la presó, poden revitalitzar de nou a l’audiència, de moment, Tele 5 opta per girar full.

Antena 3 torna a la càrrega aquest març amb la imbatible telenovel·la turca "Mujer", a la pujada de "Pasapalabra" i la nova temporada de "Mask Singer", un format que a Atresmedia sempre li ha funcionat bé. Davant d’això, Paolo Vasile ha tornat a sacsejar la seua graella televisiva i ha decidit donar descans, almenys un dia, al seu presentador estrella, Jorge Javier Vázquez que és present de dilluns a divendres en el “Sálvame" diari (tret de rares excepcions) i alterna, amb Maria Patiño, la presentació de “Sábado de Luxe".

L’aposta de Mediaset per a aquest diumenge es... Ana Rosa Quintana que mantindrà el seu Magazine matinal, però conduirà un especial dedicat al coronavirus: "14-M: un any després". Segons vagin les audiències i les crítiques a les xarxes (Ana Rosa es destaca per donar sempre veu al PP, Ciutadans i Vox, mentre és bel·ligerant amb PSOE, Podemos i els partits independentistes), es buscaran nous especials per a la catalogada com a "reina dels matins".

Tele 5, per la seua part, continuarà apostant, com a programa estrella, per "La isla de las tentaciones", que ha allargat la seua durada dos entregues més, i per la nova edició de "Supervivientes" que estrenarà temporada després de la Setmana Santa.

tracking