SEGRE

Societat

Iker Casillas i Sara Carbonero se separen

La mediàtica parella, junts des del 2010 i amb dos fills en comú, ja fan vides separades

El famós petó que va delatar el seu amor en el Mundial del 2010

Iker Casillas i Sara Carbonero se separen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exfutbolista Iker Casillas (Móstoles, 1991) i la periodista Sara Carbonero (Corral de Almaguer, 1984) s’han separat i viuen en domicilis diferents, encara que en la mateixa urbanització madrilenya, segons informa la revista Lecturas. Iker i Sara vivien junts des del 2010 i van contreure matrimoni el 2016. Tenen dos fills en comú, Martín (2014) i Lucas (2016).

Iker Casillas està considerat com un dels millors porters de la història del futbol i la seua carrera esportiva es va desenvolupar entre el Reial Madrid (1999-2015) i el Porto portuguès (2015-2020). El 2019 va tenir un infart en un entrenament que el va obligar, al cap d’un any, a abandonar la pràctica esportiva activa. Casillas és el segon jugador amb més partits disputats amb el Reial Madrid, per darrere de Raúl González i el segon en la selecció espanyola, només superat per Sergio Ramos. Amb la "Roja" va ser integrant, com a capità, de l’època més daurada del combinat estatal guanyant un Mundial (2010) i dos Eurocopes (2008 i 2012).

Sara Carbonero, professional dels mitjans de comunicació, tant en ràdio com a televisió, i especialitzada en esports, va debutar a Mediaset on ha exercit la major part de la seva feina, on es va retirar, tret d’algunes col·laboracions puntuals, per acompanyar al seu marit, i als seus fills, en la seua "aventura" portuguesa. El 2019 se li va diagnosticar un càncer, malaltia amb què encara està en fase de recuperació.

Iker i Sara van protagonitzar el petó més celebrat de l’esport espanyol quan, després de guanyar el Mundial a Holanda (1-0, gol d’Iniesta) i en plena entrevista en directe per a Tele 5, el porter va besar la periodista confirmant la seua relació sentimental que, encara que sabuda, encara no s’havia fet oficial fins llavors.

tracking