SEGRE
Pablo Iglesias en la sessió de control del Congrés.

Paca La Piraña 'es cola' en el CongrésACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident del govern Pablo Iglesias ha esmentat l’actriu de la sèrie Veneno en una de les seues intervencions responent a Vox en el marc del debat sobre la Llei Trans en la sessió de control al Govern al Congrés dels Diputats.

Iván Espinosa de los Monteros, portaveu de Vox ha parlat de l’“autodeterminació de gènere” i li ha preguntat a la vicepresident Carmen Calvo què pensa del “nou feminisme i com ataca l’essència del que és ser dona perquè l’ataca en el moment en què diu que el gènere és autopercebut” una cosa que nega “la biologia de les dones” per la qual cosa s’està “degradant la dona”.

En la seua resposta, Pablo Iglesias s’ha adreçat a Espinosa dels Monteros amb una frase que ha causat autèntic enrenou: “Sap la diferència entre Paca La Piraña i el senyor Abascal? Paca La Piraña va fer la mili, senyoria." Nadia Calviño, vicepresidenta tercera de l’Executiu s’ha atansat per preguntar-lo a Iglesias: "Paca, què?".

La intèrpret s’ha pronunciat sobre això en el seu compte de Twitter: "Per al·lusions us dic que els del Congrés em toquen la figa". A més de respondre a Calviño: "Paca què? Calla nena, Soc Paca la Piraña, la coach més xula d’Espanya".

tracking