SEGRE

Tres idees per treure el màxim partit del teu balcó

Els detalls marquen la diferència.

Tres maneres de treure partit del teu balcó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arribada de la primavera és el moment ideal per posar a punt les zones d’exterior de casa nostra. Moltes vegades, els que no disposen d'un gran jardí o terrassa, abandonen la idea de condicionar els seus balcons al considerar-los massa petits, però hi ha solucions decoratives molt interessants, i, a més,  a un cost més assequible.

  • Les plantes. La clau està en organitzar-ne bé la distribució, i si no tens gaire espai, utilitzar penjadors de paret o estanteries metàl·liques. Moltes vegades, una sola planta ben triada pot marcar la diferència. Podem combinar-les amb un llum de paret o sostre del mateix color, per dotar d’equilibri visual al conjunt.
  • Els mobles d’exterior. No és necessari gastar-se un dineral en mobles: uns acolorits coixins o dos elegants cadires de plàstic en color blanc, segons el teu estil, ens permetran disfrutar de l’exterior sense ocupar gaire espai. També pots optar per cadires plegables penjades a la paret. Els detalls també compten. Catifes acolorides i fàcils de rentar, fanalets penjats, un barret, fundes de coixins, garlandes lluminoses aporten un toc de glamur a l’espai. No es tracta d’atapeir sinó al contrari, detalls i pinzellades de color que canviaran totalment l'aspecte de l'espai. 
  • Hort urbà. Si no ets aficionat a la jardineria ni utilitzes el teu balcó per descansar, pots optar per conrear  aliments de forma orgànica i sostenible. Per començar, es tracta de buscar hortalisses o verdures poc exigents en qüestions d’aigua i nutrients, com l’all, la ceba o la pastanaga.

tracking