SEGRE

Televisió

Clam popular a favor del retorn de 'Bola de Drac'

La família fundacional de la primera etapa de 'Bola de Drac'

Clamor popular a favor del retorn de 'Bola de Drac'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una campanya a les xarxes socials (porta ja 13.000 firmes recollides i més de 25.000 "m’agrada") està pressionant a TV3 perquè torni a emetre els capítols complets de "Bola de Drac", malgrat que el canal autonòmic fa dos anys que va perdre els drets, coincidint amb els 31 anys de l’estrena de la sèrie d’animació en el canal autonòmic català i que després va fer el salt, com a "Bola de Drac " a la generalista Antena 3. Els seus seguidors exigeixen fins i tot a TV3, a més de les reposicions dels prop de 600 capítols en el Club Megatrix (ara Super 3) de TV3, la compra de l’última entrega, inèdita en Catalunya, “Dragón Ball Super".

"Dragon Ball es basa en l’anime japonès creat per Akira Toriyama i publicat a la revista "Shonen Jump” entre 1984 i 1995. Estrenada al Japó el 1986 no va arribar a Espanya, a través de la FORTA el 1986 estrenant-se en TV3, la primera en fer-ho, el15 de febrer de 1990.

A més de diversos especials i un llargmetratge, la sèrie va tenir continuïtat televisiva en diverses seqüeles, també emeses en TV3, com a "Bola de Drac Z", " Bola de Drac CT" i "Bola de Drac Z Kari".

tracking