SEGRE

Iker Casillas i Sara Carbonero anuncien la seua separació

Iker Casillas i Sara Carbonero anuncien la seua separació

Iker Casillas i Sara Carbonero anuncien la seua separacióEFE/Carlos Garcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exporter internacional Iker Casillas i la periodista Sara Carbonero han anunciat aquest divendres la seua separació a través de les xarxes socials.

Ambdós han utilitzat el mateix text en els seus respectius comptes d’Instagram: "Tant Iker/Sara com jo ens sentim enormement orgullosos de la família que som i d’haver pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant tots aquests anys d’unió.

"Avui el nostre amor de parella pren camins diferents, però no llunyans, ja que continuarem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats com fins ara l’hem fet. És un decisió molt meditada i que prenem de mutu acord", afegeixen.

Ambdós assenyalen que "el respecte, l’afecte i l’amistat romandran sempre". "La nostra prioritat és, des de l’afecte i el compromís, compartir el benestar i l’educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable".

"Amb aquestes paraules demanem que si us plau es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi. Aquestes seran les úniques paraules públiques que realitzarem en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió", afegeixen.

Sara Carbonero i Iker Casillas es van casar a Boadilla del Monte (Madrid) el 20 de març de 2016.

tracking