SEGRE

Televisió

Mediaset fulmina 'Mujeres y hombres y viceversa'

Ni la presència de Jorge Javier Vázquez com a tronista gai ha aconseguit remuntar les seues baixes audiències

Jorge Javier Vázquez, l'últim tronista

Tele 5 fulmina 'Dones i homes i viceversa'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres, tret de contraordre d’última hora, s’emetrà l’última entrega del xou-reality "Mujeres y hombres y viceversa" després de tretze anys en antena (es va estrenar en Tele 5 el 9 de juny del 2008) i prop de tres mil programes. Els seus baixíssims índexs d’audiència han condemnat a un format esgotat a què no va poder "ressuscitar" ni la carta a la desesperada de col·locar Jorge Javier Vázquez, un dels pesos pesants de la cadena, com a primer tronista gai de "MYHYV".

"Mujeres y hombres y viceversa", que va servir de planter per a d’altres realitys de Mediaset, consistia a col·locar un tronista, home i dona, que, després d’una sèrie de cites prèvies i moltíssimes baralles i mals rotllos al plató, havia d’elegir, amb quin dels aspirants al seu amor es quedava. La primera presentadora del espectacle va ser Emma García que va gaudir dels millors anys del programa. El 2018, i en clara regressió, va passar a la sobretaula de Cuatro sent presentat per Toñi Moreno (en un intercanvi de programes ja que Emma García va ocupar el seu lloc a "Viva la vida"), suplerta per Nagore Robles durant la seua baixa de per maternitat i posteriorment per Jesús Vázquez, una altra de les estrelles de Mediaset, fins la seua cancel·lació definitiva.

"MYHYV" sempre ha estat envoltat de polèmiques perquè el seu llenguatge, groller i agressiu, va ser criticat per vulnerar la Llei de Regulació Televisiva, especialment pel fet d’emetre’s en horari infantil.

tracking