SEGRE

Mor de covid la youtuber espanyola Sisi Nono

L'avatar de Sisi Nono al Twich

Mor de covid la youtuber espanyola Sisi NonoTwich

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La youtuber Sisi Nono, de 46 anys, va morir dissabte passat, víctima del coronavirus, després d’ingressar a l’hospital a començaments de febrer. La notícia s’ha conegut a través del seu fill Rubén, que ha publicat el missatge a les xarxes socials anunciant el mort de la streamer, que tènia més de 35.000 subscriptors al seu canal de Youtube i més de 200.000 seguidors a Twich.

"La meua mare ha lluitat contra el covid amb totes les seues forces, però hi ha vegades que no n'hi ha prou i per desgràcia no ha pogut més. Ahir [per dissabte] va ser un dia molt trist però per fi pot descansar", són les primeres paraules que ha publicat en el compte de Twitter de la seua progenitora per informar els seus seguidors. 

El fill de la youtubera demana "que no es facin vídeos del tema", ja que el seu germà és "molt petit i no ens agradaria que pogués trobar-se un vídeo així en un futur".

La streamer, que va estar en directe a Twich per última vegada fa aproximadament un mes i mig, va publicar el passat 2 de febrer un tuit comunicant que havia donat positiu en coronavirus “Bé el que imaginava.. he donat positiu però no us preocupeu a part de la febre em sento bé... us aniré dient però demà no em perdo l’esdeveniment d’egoland....”. Al cap de dos dies va publicar un tuit en una llitera de l’hospital en el qual va escriure “desitgeu-me sort petits, us tindré informats”.

Companys de professió com|com a El Rubius o Ibai Llanos han volgut afegir-se al comiat de Sisi Nono. Un dels primers ha estat El Rubius, que el mateix diumenge en què Rubén va publicar la notícia, va voler donar "molta força" a la seua família i es va mostrar consternat i "sense paraules". "Estic sense paraules. Moltes gràcies per estar sempre tan alegre i sempre amb un somriure, per ser tan genuïna i compartir tants bons moments amb nosaltres i amb el xat, des que et vam conèixer en GTA RP fins ara. Mai no t’oblidarem. Molta força per a la família.", ha escrit Rubén Doblas, El Rubius. "Descansi en pau. Forta abraçada per a tota la família", va ser el missatge d’Ibai Llanos.También altres gamers, com Paula Gonu, Luh, Alkapone o Mayichi s’han afegit a les mostres de condolença. Pràcticament tota la comunitat ha mostrat la seua tristesa amb emotius missatges de condol. 

tracking