SEGRE

Tinder vol prevenir la violència de gènere

Tinder vol ser més segura.

Tinder permetrà consultar antecedents d'abusos o assetjament per disminuir els casos de violència de gènere

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tinder és una de les aplicacions de cites més destacades del mercat. És present a més de 190 països i compta amb més de sis milions d’usuaris actius.

A partir d’ara, Tinder i d’altres apps del grup Match permetran que els usuaris realitzin consultes d’antecedents abans d’acudir|anar a una cita|citació. A més, la companyia ha fet pública l’aportació de Garbo (una organització sense ànim de lucre i fundada per dones) per recopilar registres públics i informes de violència i abús.

Les consultes d’antecedents estaran disponibles amb el objectiu de prevenir la violència de gènere, l’abús i altres problemes relacionats. Per utilitzar aquesta funció, els usuaris només necessitaran un nom o número de telèfon.

L’organització Garbo vol recopilar registres públics i informes de violència o abús, condemnes, ordres de restricció, arrestos i assetjaments|persecucions. Malgrat tene una postura activa cap a la igualtat, exclouran els arrestos que tinguin relació amb la possessió de drogues i infraccions viàries.
Encara no hi ha data de llançament, ni es coneix el cost de del nou servei que oferirà l’aplicació.

 

tracking