SEGRE

La nova amiga d'Iker Casillas

Revistes del cor i digitals vinculen una relació sentimental entre la cantant i l’exmarit de Sara Carbonero

Aquesta és Sara Danez, l'amiga d'Iker Casillas

La suposada nova amiga d'Iker Casillas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que el passat 12 el març es va fer oficial el secret a veus de la separació de l’exporter del Reial Madrid, Porto i selecció espanyola Iker Casillas (37 anys) i la periodista Sara Carbonero (35), ha sigut un no parar. L’entorn d’ambdós llançant-se puntes, l’exparella enviant comunicats de ruptura amistosa i cordial i Mediaset en plena campanya de descrèdit de Casillas (noctàmbul, bevedor, avar i molt pagat de si mateix a més de reincident infidel). Ara apareix l’última notícia sobre el tema, destapat per una revista del cor i reproduït per diversos digitals: Casillas ja té una nova amiga.

Es tracta de la cordovesa Sara Denez (Cañete de las Torres, 1979), influencer amb 35.000 seguidors, compositora i cantant de cert recorregut a Andalusia, descendent de família d’artistes. El seu pare va ser destacat cantaor de saetes i el seu avi, guitarrista principal en la companyia de Pepe Marchena.

Arran de la seua separació de Sara Carbonero, a Casillas la l'ha vist en diverses ocasions en companyia de Sara Denez a qui li va presentar un amic comú, Alejandro Sanz. Ambdós, tanmateix, han assegurat, que només els uneix una vella amistat i que Sara Denez ha estat "drap de llàgrimes" de Casillas en aquest dolorós procés. També s’afirma, a banda, que hi ha una mica més, a Sara Carbonero i Sara Danez, a més del nom, els uneix una evident semblança física.

tracking