SEGRE

Un concursant de 'La isla de las tentaciones', acusat d'abusar en grup d'una jove

Part dels protagonistes de ‘La isla’.

Part dels protagonistes de ‘La isla’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guardia Civil de les Canàries ha detingut aquest dimecres Carlos Algora, concursant de La isla de las tentaciones 3, acusat per una jove d’haver-n’hi forçat sexualment en grup, aprofitant-se que havia begut alcohol i estava drogada. Segons avança El Confidencial, els fets van tenir lloc el passat 13 de febrer en una festa il·legal a Colmenarejo. Dos amics del jove també han estat detinguts a Madrid, investigats amb el participant del reality de Telecinco pel mateix cas.

Se’ls imputa d’abús sexual i no d’agressió perquè els tres no haurien exercit ni violència ni intimidació contra la víctima, sinó que s’haurien aprofitat del seu estat gairebé inconscient per mantenir relacions amb ella. La denunciant, per la seua part, creu que va poder ser drogada amb escopolamina.

Aquest fet se suma a què el programa Sábado Deluxe va revelar que el concursant de La isla de las tentacions 3 tindria "almenys tres denúncies" per "suplantació d’identitat". Miguel Frigenti, un dels col·laboradors del Deluxe, va assegurar que "diverses afectades" s’havien posat en contacte amb ell per corroborar la seua versió. "A la tornada del programa es trobarà amb molts problemes", va exposar, "em consta que té almenys tres denúncies, una d’elles per suplantació d’identitat a l’actor de cine per a adults Christian Diamond".

tracking