SEGRE

MEDIASET TRIBUNALS

De 'La isla de las tentaciones' a la presó per abús sexual

Carlos Algora és un dels solters que participen en el concurs.

Carlos Algora és un dels solters que participen en el concurs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Civil van detenir ahir a Las Palmas de Gran Canaria Carlos Algora, un dels participants de La isla de las tentaciones de Telecinco, i dos persones més a Sevilla, per la seua presumpta implicació en un delicte d’abús sexual durant una festa il·legal en un xalet de Colmenarejo (Madrid). Els fets es remunten al 13 de febrer passat i van ser denunciats per una ciutadana estrangera davant de la Guàrdia Civil.

Va manifestar haver patit abusos sexuals per part de diversos individus sense el seu consentiment, sospitant que la van poder intoxicar amb algun tipus de substància, que hauria minvat la seua capacitat cognitiva i volitiva. Davant la gravetat dels fets es va iniciar una investigació que compta amb nombrosos testimonis de persones que eren a l’habitatge.

Els detinguts són tres homes, espanyols, amb edats d’entre 29 i 34 anys, i a qui s’imputa un delicte d’abús sexual. El xalet havia estat llogat per a la presentació d’un cotxe d’alta gamma, però els moviments que va veure el propietari a través de les càmeres de seguretat van fer que truqués a la policia, que va desmantellar la festa il·legal i va identificar diversos assistents famosos.

Per la seua part, Mediaset es va desmarcar ahir del succés i va assegurar que, tot i que el programa s’emet ara, l’enregistrament es va acabar fa mesos. Tanmateix, ha decidit esborrar Carlos Algora de les imatges que queden pendents d’emetre.

tracking