SEGRE

ENTITATS SOLIDARITAT

Acudam se solidaritza amb l'associació Refem de Lleida

Entrega part de la recaptació del seu calendari a l'entitat d'ajuda a les dones || El centre de Mollerussa va vendre 700 exemplars

L’acte es va dur a terme als jardins del taller d’Acudam.

L’acte es va dur a terme als jardins del taller d’Acudam.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Acudam de Mollerussa ha recaptat un total de 2.700 euros amb la venda del seu calendari solidari, del qual es van distribuir uns 700 exemplars. Segons la presidenta d’aquesta entitat que treballa amb persones amb diversitat funcional, aquest any només s’ha pogut recaptar la meitat que altres edicions a conseqüència de la pandèmia i les restriccions en comerços i el sector de la restauració, que són punts de venda de l’esmentat calendari.

El fotògraf Albert Font és l’autor de les imatges que acompanyen l’almanac i que mostren els usuaris d’Acudam en els diferents punts de treball. El centre de Mollerussa aquest any ha decidit destinar part del fons a l’associació Refem de Lleida, entitat que ajuda les dones en situacions d’urgència com poden ser les víctimes de violència de gènere.

Així, dos dels participants del calendari, Mari Borràs i Jaime Martínez, van entregar un xec de 500 euros a la presidenta de Refem, Adriana Ruiz. 

Refem va nàixer l’any 2017 i és l’única entitat de tota la demarcació que té aquesta finalitat social, tal com va remarcar ahir Ruiz. Actualment, l’associació compta amb quatre pisos d’acollida per a dones i nens i des de l’any 2018 han servit de refugi a més de 400 persones. L’acte també va ser el primer que duu a terme Refem fora de la capital per donar visibilitat a l’entitat.

tracking