SEGRE
Antonio David, a ‘GH VIP’.

Antonio David, a ‘GH VIP’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio David Flores ha pres la decisió de marxar de Madrid. El ja excol·laborador de Sálvame ha estat enxampat pels reporters gràfics d'Europa Press a l'estació de tren a punt d'agafar l'AVE per tornar a Màlaga i retrobar-se amb la seva família després que les confessions de Rocío Carrasco hagin provocat el seu acomiadament de Telecinco. Són les primeres imatges de l'excol·laborador televisiu després de les confessions de Rocío Carrasco.

El documental Rocío, contar la verdad para seguir vivva ha posat en contra d'Antonio David la majoria de l'opinió pública. Era vist com un pare afectuós i entregat als seus fills després de la renúncia de la seva mare. Però les dures confessions de Rocío Carrasco sobre maltractaments físics i psicològics, a més d'infidelitats i traïcions,  han tret a la llum el seu costat més agressiu i desagradable. Després de l'emissió dels 4 primers episodis del docu-reality, la majoria dels espectadors i tertulians estan a favor de Rocío Carrasco. Ni tan sols els seus companys de Sálvame li han donat suport. 

Antonio David va ser acomiadat de Telecinco de manera sobtada, quan el tertulià ja era a l'hotel a punt per desplaçar-se a les instal·lacions de Mediaset. 

tracking