SEGRE

Rocío Carrasco parla de la mort del seu pare i menysprea Raquel Mosquera: 'Per mi no existeix'

Una imágen de Rocio Carrasco en la seua última entrega.

Rocio Carrasco passa a dimecres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El capítol 6 de Rosada, contar la verdad para seguir viva va ser un absolut èxit d’audiència (25,2%) desbancant Mujer (18,4%). En la seua primera batalla a la nit de dimecres, la docusèrie de Rocío Carrasco a Telecinco es va imposar al final de la segona temporada de la telenovel·la turca d'Antena 3.

Rocío Carrasco va apuntar en l’episodi d’ahir a Raquel Mosquera. Després d’observar amb emoció unes imatges del seu pare, Pedro Carrasco, l'exdona de Antonio David Flores explicava la conversa que va tenir amb el boxejador després d’una temporada sense parlar-se. En aquest relat, destaca que la xarrada va acabar amb la peticion de perdó de Pedro Carrasco a Fidel Albiac i a la seua pròpia filla: "Tenia por que fos com el pare impiu", comenta referint-se a Antonio David.

A més, confessa que el seu pare mai no la va insultar, tal com, segons ella, assegurava Raquel Mosquera. "Tot el que s’ha explicat d’aquesta reunió per part de la qual va ser la seua dona en aquell moment és mentida", afirma Rocío Carrasco. Per finalitzar, la parella de Fidel Albiac vol destacar que Pedro Carrasco no va abandonar la trobada amb la seua filla fent 'essas' per com havia anat la conversa, sinó per "altres circumstàncies que ella sap perfectament", admetia referint-se, novament, a la perruquera.

Minuts més tard al documental, Rosada Carrasco era preguntada pel famós rellotge que pertanyia al boxejador i que mai no va poder recuperar. "Creus que has rebut totes les coses que al teu pare li agradaria que tu tinguessis de la seua vida?", li preguntava l’entrevistadora, al que Rocío responia, taxativament i entre llàgrimes, que no. Visiblement afectada, explicava el significat que tenia el rellotge per a ella ja que tenia una inscripció amb la data en què el seu pare i la seua mare, Rocío Jurado, es van casar.

Al documental assegurava que el seu interès en ell no és perquè es tractés d’un Rolex d’or sinó que perquè el seu pare el portava "sempre" amb ell."Has tingut aquesta conversa amb Raquel Mosquera?", continuava l’entrevista al que la filla de Rocío Jurado responia: "Ni la tinc ni la tindré. La vaig veure al tanatori, en l’enterrament i vaig parlar amb ella en alguna ocasió i ja". "Per a mi aquesta senyora, senyoreta, dona, persona... Per a mi no existeix", afegia molt dolguda. "Seguiré com he seguit fins ara, posant-lo en mans de la justícia", confessava Rocío ja que assegura que tot el que ha dit Raquel Mosquera en contra d’ella i de la seua parella, Fidel Albiac, és absolutament mentida i, a més, "atempten al meu honor i a la meua intimitat".

 
tracking