SEGRE

Sara Carbonero i Iker Casillas als jutjats de Pozuelo de Alarcón: han firmat el divorci?

Iker Casillas i Sara Carbonero anuncien la seua separació

Iker Casillas i Sara Carbonero anuncien la seua separacióEFE/Carlos Garcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha revelat El Español, Iker Casillas i Sara Carbonero van anar dimarts passat, 6 d’abril, als jutjats de la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón -a prop de la casa a la urbanització La Finca que han posat a la venda, on vivien abans de mudar-se a Porto.

Afegeixen que el més probable és que ambdós anessin a firmar els papers del divorci. També és possible que tractessin la custòdia compartida dels seus dos fills, Martín de set anys i Lucas de quatre. Quant al patrimoni, no tindrien cap tema per tancar, ja que estaven casats en règim de separació de béns

Durant la seua estada al jutjat van estar junts i els seus gestos de normalitat van ser mostra manifesta que les picades d’ullet de complicitat que es continuen dedicant a les seues xarxes socials, malgrat la separació, són sinceres.

El 12 de març, Iker Casillas (39 anys) i Sara Carbonero (37) publicaven un comunicat conjunt en els seus respectius comptes d’Instagram amb què confirmaven el que era un rumor des de fa molt temps: que el seu matrimoni s'havia acabat. 

tracking