SEGRE

Antonio David Flores demana l'embargament dels diners que Rocío Carrasco cobri pel documental

Rocío Carrasco en la sèrie documental

Antonio David Flores demana l'embargament dels diners que Rocío Carrasco cobri pel documental

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ex-Guardia civil ha demanat al jutge que decreti l'embargament de les quantitats de diners que rebrà Rocío Carrasco, per la seua participació en la sèrie documental que s'emet a Telecinco.

Els advocats d'Antonio David van presentar aquest escrit amb les mesures cautelars al jutjat el passat 23 de març amb la intenció que "li retinguin i se li embargui amb el fi de poder cobrar l'impagament d'aliments al seu fill menor".

La jutgessa ha demanat al fiscal del cas, un informe sobre si és procedent aquesta petició d'Antonio David Flores.

En l'escrit se suplica que la jutgessa demani a la productora La Fábrica de la Tele l'embargament dels diners que hagi cobrat o cobrarà Rocío Carrasco per la seua participació en la sèrie documental sobre la seua vida, en la qual acusa de maltractament físic i psicològic al seu ex, Antonio David.

En el cas que no sigui Rocío qui rebi directament les quantitats, es proposa al jutge que requereixi a la productora "perquè comuniqui a qui s'efectua el pagament de les quantitats rebudes per l'emissió de la sèrie documental".

L'escrit presentat a la jutgessa demana a més, que s'investigui el suposat delicte d'impagament de pensió per part de Rocío Carrasco, i que pagui aquest deute amb part dels diners que cobrarà per la sèrie de televisió.

tracking