SEGRE

Barça i Madrid, els clubs que més ingressos generen del món

“Ganes de clàssic” - El Barça va transmetre ahir les seues “ganes de clàssic” amb un fotomuntatge basat en la gran lona que Joan Laporta va exposar durant la campanya electoral als voltants de l’estadi Santiago Bernabéu.

“Ganes de clàssic” - El Barça va transmetre ahir les seues “ganes de clàssic” amb un fotomuntatge basat en la gran lona que Joan Laporta va exposar durant la campanya electoral als voltants de l’estadi Santiago Bernabéu.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reial Madrid i el FC Barcelona s’enfronten demà en el gran Clàssic del futbol espanyol. Ambdós equips tenen possibilitats de guanyar la lliga, situant-se els culers i els merengues a només un i tres punts de diferència del líder, l’Atlético de Madrid, respectivament.

Els dos equips continuen liderant el rànquing dels clubs amb més ingressos del planeta, segons l'informe Deloitte Football Money League 2021, que analitza la informació financera dels clubs de futbol. El FC Barcelona, malgrat l’important deute que acumula, es troba a dalt de tot de la classificació, amb uns ingressos de 715,1 milions d’euros en la temporada 2019/2020, la primera marcada per la pandèmia de coronavirus. Només el 18% d’aquests ingressos corresponen als dies de partit, mentre que el 35% prové dels drets d’emissió i el 47% restant, d’activitats comercials. El segueix de prop el Reial Madrid, amb 714,9 milions d’euros d’ingressos en la temporada passada, el 15% corresponent als diners generats durant els partits, el 31% procedent de retransmissions per televisió i més de la meitat, el 54%, relacionat amb publicitat, patrocinis i marxandatge.

Més infografies a Statista

tracking