SEGRE

La reunió de 'Friends' acaba el rodatge, després de gairebé un any d'espera, i revela el seu logo

Els sis protagonistes van gravar durant la setmana passada l’esperat retrobament

Imatge publicada en el compte oficial de Friends a Instagram.

La reunió de 'Friends' acaba el seu rodatge, després de gairebé un any d'espera, i revela el seu logo@friends

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de diversos retards a causa de la pandèmia de coronavirus, la reunió de Friends s'ha acabat de rodar. El retrobament de Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay),Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller) ja ha estat gravat i aviat es podrà veure a HBO Max.

Així ho ha revelat el compte oficial de la sèrie a Instagram. "Podríem estar més emocionats? Friends: The Reunion arriba aviat", diu la publicació, que no revela la data de llançament.

Encara que es comptava que es rodés a començaments d’abril, el cert és que una altra recent publicació de xarxes socials havia posat la comunitat de fans en alerta. Va ser arran d’una publicació de Perry, que va publicar una fotografia en la qual se'l veia en ple procés de maquillatge per a la filmació. No obstant, va tardar poc a eliminar-la del seu perfil d’Instagram.

En un primer moment estava previst que l’enregistrament es fes al març de 2020 i s’emetés el maig d’aquell mateix any, com un dels grans reclams de HBO Max en el seu llançament. Els plans, tanmateix, van quedar frustrats per la crisi mundial del coronavirus. Durant els mesos següents, es van buscar altres dates, sense que cap d’elles fructifiqués fins ara.

Precisament per això, quan se li va preguntar a Lisa Kudrow sobre la possibilitat que es celebrés la reunió de forma virtual, com van fer altres retrobaments nostàlgics, la intèrpret va afirmar que l’objectiu era poder estar els sis junts en un plató. "No tots hem estat a la mateixa habitació cara a cara, en privat una vegada fa molts anys, però això és tot", va dir el maig de 2020. "L’objectiu és ser a la mateixa habitació. Això no ha canviat. I des d'HBO Max estan sent increïblement pacients i comprensius", va afegir.

Poc se sap sobre aquest especial, tret que és una producció sense guió i que s’han utilitzat alguns escenaris de la sèrie com l’icònic apartament i Central Perk. A més, el sextet es retrobarà amb els creadors de la sitcom, David Crane i Marta Kauffman.

tracking