SEGRE

Així serà el retorn de 'Los hombres de Paco' a Antena 3

Noves entregues de 'Els homes de Paco'

Tornen 'Els homes de Paco'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Amb ells mai haurien assaltat El Capitoli" és el lema del primer teaser de la tornada de Los hombres de Paco. La ficció es prepara per tornar "molt aviat" a Antena 3 i obre boca amb un vídeo en el qual els seus protagonistes tornen a posar-se en acció. "Paco, condueix tu millor", li diu Mariano (Pepón Nieto) abans de pujar al cotxe, "que ja saps que quan hi ha situacions de risc em ve l’arrítmia". Les imatges mostren altres personatges com Lucas (Hugo Silva) i Sara (Michelle Jenner), fent-se un petó.

La continuació de la sèrie segueix generant expectació. 10 anys després del final a Antena 3 i amb la promesa de mantenir intacta l’essència de la ficció, l’elenc comptarà amb Paco Tous, amb Pepón Nieto, Hugo Silva, Carlos Santos, Neus Sanz, Hugo Silva, Michelle Jenner, Adriana Ozores i Mario Casas. Ámparo Larrañaga, Amaia Sagasti i Juan Grandinetti són les principals novetats de l’elenc.

En el seu retrobament amb l’audiència, Paco Miranda i Mariano s’enfrontaran a un altre cas ben surrealista: el tràfic il·legal d’armes radioactives. Veurem un Paco més vell, més savi i encara més tossut. Ha crescut com a persona i al seu voltant tot està canviant. Però si alguna cosa caracteritza el personatge és que és un supervivent nat i sempre sabrà adaptar-se a qualsevol repte. Això sí, sempre amb l’ajuda dels seus amics.

El revival compta com a guionistes amb José Javier Reguilón, Abraham Sastre i Tom Fernández. Per la seua part, Montse García, Marc Cistaré i Javier Pons exerceixen de productors executius; i Lucía Alonso-Allende de coproductora executiva.

tracking