SEGRE

Sara Carbonero i Iker Casillas firmen el divorci: aquestes són les condicions de l'acord

La parella setmanes abans de la seua separació

La parella setmanes abans de la seua separació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les separacions més sonades de la premsa rosa, la que van protagonitzar Íker Casillas i Sara Carbonero, es va convertir en oficial el passat 6 d’abril, quan ambdós van firmar en el jutjat número 1 de Pozuelo de Alarcón el seu divorci, segons ha publicat Deu Minuts.

La rapidesa del tràmit evidencia una vegada més la bona relació que manté la parella, una cosa que ja van deixar clar en el comunicat en el qual van confirmar la seua ruptura.

L’acord al qual han arribat dona la custòdia dels nens a Sara Carbonero, mentre que ell mantindrà un règim de visites flexible.

Els nens, Martin i Lucas, de 7 i 4 anys, viuran amb la seua mare al xalet que ha estat la residència familiar mentre que el domicili que tindrà el futbolista no està del tot clar. Mentre que Deu Minuts assegura que Casillas viurà al pis que es compro l’estiu passat en la Calle Pintor Rosales de Madrid, Setmana assegura que s’ha mudat a un àtic en la mateixa urbanització de La Finca.

Segons apunta la publicació, el pis tindria 300 metres quadrats i sis terrasses, així com piscina privada i unes vistes a un camp de golf proper. L’habitatge està valorat en més d’1,7 milions d’euros.

tracking