SEGRE

COVID

Bárbara Rey, hospitalitzada per covid, en situació estable a Marbella

Bárbara Rey, hospitalitzada per covid, en situació estable a Marbella

Bárbara Rey, hospitalitzada per covid, en situació estable a MarbellaEFE/Alberto Martín/aa/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu i vedet Bárbara Rey es troba ingressada per coronavirus en l’Hospital Quirón de Marbella (Màlaga) en situació estable, segons han informat a Efe fonts sanitàries.

En presentar alguns símptomes compatibles amb la covid-19, l’actriu va optar per realitzar-se una prova PCR. El resultat positiu va motivar el seu ingrés en aquest hospital privat de Marbella, segons publiquen aquest dimarts diversos mitjans de comunicació.

La popular artista, que va complir 71 anys el passat 2 de febrer, es trobava passant uns dies de descans en aquesta turística ciutat de la Costa del Sol, on habitualment ha passat moltes de les seues vacances.

Des de l’entorn de Bárbara Rey es desconeix com ha pogut contreure la malaltia ja que des que es va declarar la pandèmia l’any passat, l’actriu ha estat la major part del temps a la casa que té a Totana (Múrcia), la seua ciutat natal.

La localitat de Marbella presenta una incidència acumulada de 125,3 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies, el que ha suposat un lleu descens respecte a les setmanes prèvies.

tracking